MIMSZ

Magyar Integratív Medicina Szövetség

Hegy-nap.jpeg
Kamilla1.jpeg
Zsalya1.jpeg
Homoktovis1.jpeg
Voroshere1.jpeg
Orbancfu1.jpeg
previous arrow
next arrow

MIMSZ

Természetes Gyógymódok Baráti Társasága

Tisztelt Érdeklődő!

Természetes Gyógymódok Baráti Társasága azzal a céllal jött létre, hogy minél több emberrel megismertesse a természetgyógyászat részét képező módszereket és a bennük rejlő ősi tudást.

Ezzel hozzájárulva a hétköznapi életben felmerülő esetleges kihívások megoldásához, a betegségek megelőzéséhez és az életminőség javításához. A természetes gyógymódok az egyetemes emberi tudás részét képezik, éppen ezért mindenki számára szeretnénk elérhetővé tenni azokat.

  • ÁPOLJUK azokat a gyógyító hagyományokat, amelyek - kiállván az idők próbáját - a mai napig életszerűen hozzájárulnak az egészségmegőrzéshez.
  • TÖREKSZÜNK az integrációra, vagyis arra, hogy a tradicionális terápiás módszereket - a mai kor technikai eszköztárával kiegészítve - alkalmazhatóvá tegyük, együttműködésben a különböző orvosi terápiákkal.
  • TÁMOGATJUK azon törekvéseket, amelyek a természetes gyógymódok megismerését és az egészségtudatosság növelését segítik elő hazánkban.

Programunk részét képezi a népi gyógyászattal és az egészséges életmóddal kapcsolatos előadások, képzések szervezése, létrehozva ezzel egy jól működő tudásbázist. Ehhez kapcsolódóan terveink között szerepel egy olyan rendszerezett nyilvántartás létrehozása, amely lehetővé teszi a munkájukban elhivatott természetgyógyászok, oktatók és képzőintézmények bemutatkozását, hogy könnyebben elérhetővé váljanak mindenki számára.

Tagjaink között megtalálhatóak mind szakvizsgával rendelkező természetgyógyászok, mind az ezen ismereteket éppen tanulók, mind laikus érdeklődők. Szeretnénk egy egymást hatékonyan támogató közösséget kialakítani a téma iránt érdeklődő és elkötelezett emberekből.

Önt is szeretettel látjuk tagjaink között.

 

Daróczi Zoltán
természetgyógyász, oktató
Magyar Integratív Medicina Szövetség alelnöke
Természet Gyógyászok Baráti Társaságának elnöke
Tel: +3630-9631635
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
https://termeszetes-gyogymodok.hu/

Beharangozó - Meghívó

A MIMSZ 3. és a MAOT 36. kongresszusa

2022. október 15.

Kőbányai Kulturális Központ

(A képre kattintva megnyílik letölthető .pdf formátumban)

Kongresszus bővebben

Facebook