MIMSZ

Magyar Integratív Medicina Szövetség

Terápia Natúra Alapítvány

A Terápia Natúra Alapítvány a komplementer gyógymódok népszerűsítését tűzte ki zászlajára. Törekvése, hogy egy türelmesebb, elfogadóbb és előítélet-mentes hozzáállásra épülő szemlélet előtérbe állításával megkönnyítse a komplementer és alternatív gyógymódok szakmai és társadalmi elfogadását az országban.

Az Alapítvány 2013-ban jött létre. Azóta közel 2000 egészségügyben dolgozó szakember és 8000 alternatív gyógymódok iránt érdeklődő vett részt a képzésein. A 2022-es évben 10 szakmai és 18 laikus rendezvényt szervezett az érdeklődő közönség számára.
A Terápia Natúra Alapítvány kiemelten foglalkozik a homeopátia ügyével, így képzéseinek gerincét is ennek a gyógymódnak a széleskörű megismertetése képezi.

A szervezet a CEDH Nemzetközi Homeopátiás Oktató és Fejlesztő Központ magyarországi képzéseinek szervezője, valamint a Pécsi Tudományegyetem Etk. akkreditált oktatási partnere.

Amennyiben egyetért a szakmai szervezet fentiekben megfogalmazott céljaival és szeretné, ha minél több szakember és gyógyulni vágyó tudna hasznos új ismeretekre szert tenni a homeopátia és más természetes gyógymódok alkalmazási lehetőségeiről, támogassa munkánkat! Felajánlhatja adója 1%-át, de támogató jegyet is vásárolhat, amely segítségével több színvonalas webináriumot és szakmai rendezvényt tudunk szervezni, valamint ismeretterjesztő cikket közreadni a témában.

Számlaszámunk: 10403181-50526648-74781003

Adományaikat, felajánlásaikat, ezúton is szívből köszönjük!

Székhely, levelezési cím: 1027 Budapest, Királyfürdő u 4.

Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Beharangozó - Meghívó

A MIMSZ 3. és a MAOT 36. kongresszusa

2022. október 15.

Kőbányai Kulturális Központ

(A képre kattintva megnyílik letölthető .pdf formátumban)

Kongresszus bővebben

Facebook