MIMSZ

Magyar Integratív Medicina Szövetség

MIHE

Magyar Integratív Homeopátiás Egyesület

A Magyar Integratív Homeopátiás Egyesület 2018-ban alakul szervezet, amely a klasszikus homeopátia képviselője. Orvos és nem orvos homeopatákat egyaránt befogad a tagjai közé, így valósítja meg a nevében is jelzett integrációt.

Az egyesület fontos céljának tartja, hogy Magyarországon praxisjogot és helyet kapjon a gyógyításban minden magasan képzett homeopata.

Az egyesületünk homeopatának ismeri el azokat a személyeket, akik Magyarországon vagy külföldön homeopátiás tanácsadó vagy homeopata vagy homeopata orvos képzettséget szereztek, amelynek keretében szakmai/klinikai gyakorlatot teljesítettek, végzettségük és tudásuk stabil alapot biztosít arra, hogy magas szakmai színvonalon, a klasszikus homeopátia alapelveit betartva gyógyítsanak.

A MIHE alapfeladati között vállalta a homeopátia népszerűsítését a magyar lakosság körében. Mindezt ismeretterjesztés és homeopátiás alaptanfolyamok szervezése által látja el.

A MIHE homeopatáknak évente többször hazai és nemzetközi szakmai továbbképzéseket szervez, ezzel biztosítja a szakemberek állandó fejlődését és az új irányzatok megismerését, a homeopátia fejlődését.

Weboldal: https://mihe.hu

Beharangozó - Meghívó

A MIMSZ 3. és a MAOT 36. kongresszusa

2022. október 15.

Kőbányai Kulturális Központ

(A képre kattintva megnyílik letölthető .pdf formátumban)

Kongresszus bővebben

Facebook