MIMSZ

Magyar Integratív Medicina Szövetség

HGYT

A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaságot 2005-ben a magyarországi homeopata oktatás kiterjesztésére és az ehhez kapcsolódó tudományos, fejlesztő és kutató munka érdekében hívtuk életre. Célunk az volt, hogy összefogjuk a legkülönbözőbb szakmákból érkezőket, akik nyitottak a homeopátia szellemisége, filozófiája vagy gyakorlata iránt.

A hazai homeopata képzés évtizedes úttörőjeként az ország egész területén szervezett képzéseinkkel, előadásainkkal szeretnénk a homeopátiás gyógyászatot minél magasabb szinten elérhetővé és ismertté tenni mindenki számára.

Társaság éveken keresztül folytatott aktív tevékenységéből és szellemiségéből nőtt ki és jött létre egy négyéves homeopátiás képzés, amely elismerésként megkapta a neves angol felsőszintű homeopátiás iskola, a londoni székhelyű Centre for Homeopathic Education akkreditációját, és az angol iskolával együttműködve Budapesten is működött a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaságtól külön szervezetként, de egyesületünkkel is szorosan együttműködve a CHE Budapest Homeopátiás Magániskola. A CHE Budapest Homeopátiás Magániskola 2019-ben átalakult egy önálló Iskolába, és egyesületünk az angol akkreditáció keretében folytatja a négyéves iskolai képzést Hasonszenvészeti Szabadiskola néven.

A homeopátiára nem csupán mint alternatív gyógymódra tekintünk, hanem mint az élet, a természet, az univerzum rendjére, az élet működésének alapvető törvényszerűségére, melyet megismerve olyan tudáshoz juthatunk, amely nem pusztán a gyógyításban, hanem a személyes élet minden területén hasznos.

 

Cím: 1126 Budapest XII. Királyhágó tér 1. Magasföldszint 7.
Tel :
+36-30 529 9144 hétfő - szerda - péntekig 9 -18
Email :
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal : homeokult.hu

Beharangozó - Meghívó

A MIMSZ 3. és a MAOT 36. kongresszusa

2022. október 15.

Kőbányai Kulturális Központ

(A képre kattintva megnyílik letölthető .pdf formátumban)

Kongresszus bővebben

Facebook