MIMSZ

Magyar Integratív Medicina Szövetség

Hegy-nap.jpeg
Kamilla1.jpeg
Zsalya1.jpeg
Homoktovis1.jpeg
Voroshere1.jpeg
Orbancfu1.jpeg
previous arrow
next arrow

MIMSZ

MIMSZ Hírmondó 2022. december

Kedves Tagtársaságaink és Kollégáink!

Sikeres éven vagyunk túl, hiszen a visszajelzések szerint is kiválóan sikerült a MIMSZ 3. és a MAOT XXXVI. közös kongresszusa.
Összegzésként említsük meg: két napos rendezvény, 62 előadás (egyik jobb, mint a másik), 29 kiállító, 3 teremben folyamatos előadások...

Szekciók: életmód, TCM, fitoterápia, homeopátia, antropozófikus medicina, paradigmaváltás, COVID-19-el kapcsolatos vélemények garantálták az érdeklődőknek a magas színvonalú, érdekfeszítő programokat, azaz mindenki talált magának kedves témát. Emellett színvonalas workshopok is gazdagították a programot.

Tapasztalatokat is szereztünk, amelyek tovább javítják majd a szervezést a jövőben. A vezetőség elhatározta, hogy minden páros évben Kongresszust és minden páratlan évben Sympoziumot tervezzünk a folyamatos megjelenés érdekében.

Minden tagtársaságunknak szeretnénk megköszönni, hogy köszönthettük őket a rendezvényünkön, remélve, hogy ezentúl is vendégeink és aktív résztvevőink lesznek, előadásaikkal gazdagítva a sokszínű programokat.

A MIMSZ weblapja él és várja továbbra is a tagtársaságok minden anyagát, amelyek feltöltése  ugyan még hiányos, de reménykedünk az aktivitás növekedésében az újesztendőben.
    
A tagtársaságaink bővítéséhez és ezzel kapcsolatos ötleteket továbbra is vár a Vezetőség.

Májusig le kell bonyolítanunk egy közgyűlést, valamint a változásokat is felvezetjük nyilvántartásunkba, amelyek a tagtársaságok életében történtek az elmúlt időkben.

Januártól várható a 2023-as tagdíjbekérők postázása is, amelyek befizetési határidejét a Szövetségünk 2023 márciusát jelölte meg.

Az aktív tevékenység reményében ezúton is kívánunk minden Tagtársaságunknak, Nektek-kedves Kollégáink- és kedves családtagjaitoknak egészséget, és a hosszú áldozatos és odaadó munkával töltött, sikerekben gazdag év után is a méltán megérdemelt, pihenést is jelentő csendes karácsonyi ünnepeket, valamint aktív pihenést szeretteitek körében!
Boldogabb újesztendő reményében köszöntünk benneteket majd 2023-ban!

2023. december 17. - Advent 4. Vasárnapján             a MIMSZ Vezetősége

Beharangozó - Meghívó

A MIMSZ 3. és a MAOT 36. kongresszusa

2022. október 15.

Kőbányai Kulturális Központ

(A képre kattintva megnyílik letölthető .pdf formátumban)

Kongresszus bővebben

Facebook